« Miksi SF Anytime toimii niin kuin toimii | Main | Miksi CSM jyrää ja mitä väliä sillä on »

huhtikuu 25, 2005

Blogspot tökkii

Blogger-blogien tiedot eivät viikonloppuna päivittyneet Blogilistalle. Eivätkä bloggaajat päässeet hallintasaivuilleen. Nyt näyttää siltä, että Blogspotin sivuille ei pääse kukaan muukaan. Tai siis ainakaan minä, ja sehän on jo käsittämätöntä se.

Edes Bloggerin etusivu ei suostu kelautumaan esille. Kyllä elämä on kovaa. Ja vieroitusoireet.

Jälleen kerran olen kiitollinen Mikolle tämän blogin hostauksesta. Saapa nähdä, kestääkö vuokraisännän pinna (ja piuha) podcasting-suunnitelmani... Tai no, piuha-asiahan on jo hoidossa.

Posted by Kari at 25.04.05 09:37

Comments

mä olen päässyt katsomaan blogeja ja päivittämään omaa muutoin ihan normaalisti koko viikonlopun, viimeksi tunti sitten, mutta meidän kommentit on edelleen alhaalla commenthis.comilla ja sivun latautuminen kestää siksi välillä ikuisuuden. ongelmat ovat jakaantuneet jotenkin maantieteellisesti, väitti joku. pohjois-helsingissä ainakin toimii...

Posted by: heidi at 25.04.05 10:02

Käypä katselemassa Pinserin kommenttiosastolla, jos kiinnostaa. Täydellinen uutispimento BlogSpoteilla ja Vuodatuksella.

Taitaa olla niin, että "big cities rulez"...

Posted by: Marleena at 25.04.05 10:32

Pinserin kommenttiosastolla spekuloidaan, että ongelma voisi olla DNA:n jatkoyhteyksissä Yhdysvalloissa. Itse olen tällä hetkellä Songin langan päässä ja töks töks.

Voi toisaalta olla, että Songin jatkoyhteydet ovat peräisin samasta pussista kuin DNA:nkin.

Vuodatus toimii kyllä ihan ok.

Posted by: Kari Haakana at 25.04.05 11:32

Minulla Bloggerin ongelmat eivät estä itse weblogin lukemista, koska julkaisen sivuja omalla (lue: vuokratulla) palvelintilalla. Sen sijaan kommentoinnit ja blogin ylläpito ovat tietysti olleet ajoittain jumissa.

Blogia perustaessa en aivan tuntenut tarjontaa ja tilannetta. Jos nyt perustaisin blogin, tekisin asiat toisin.

Ikävää Bloggerissa on sekin, että kun kyseessä on vain ilmaispalvelu, Googlella ei ole paineita tarjota kovin hyvää palvelua. Minä taas olen tottunut, että jos maksaa edes jotain, on myös varaa vaatia palvelua.

Posted by: Tero Lehto at 26.04.05 20:44