« Ilmainen pelilehti | Main | Krapulahiiri »

maaliskuu 14, 2005

The athletic connection

Mitä kettua? Tullin tiedustelupäällikkö Sami Rakshit on poltellut jotain aivan outoa, muuten ei oikein voi ymmärtää miehen lausuntoja Karjalaisessa:


Suomen tulli pelkää yleisurheilun ensi kesän maailmanmestaruuskisojen tuovan kokaiinin katukauppaan Helsingissä.

Tiedustelupäällikkö Sami Rakshitin mukaan pääkaupunki täyttyy tuhansista ja taas tuhansista maksukykyisistä kisavieraista ja pelkona on, että kysyntää kokaiinillekin riittää.

- Olemme tähän asti eläneet kokaiinin kanssa vähän niin kuin laboratoriossa. Kokaiinin katukauppa on oikeastaan ollut yleistä kaikkialla muualla paitsi meillä.

- Kisavierailla, jotka tänne tulevat, ei ole valmiita yhteyksiä tahoihin, joilta ainetta voisi saada. Veikkaukseni on, että katukauppaa tullaan tekemään ja kun kysyntää on, hintakin halpenee.

Siis että yleisurheilukilpailuja tulevat seuraamaan jotenkin erityisen maksukykyiset ja kokaan taipuvaiset turistit? Onko kenellekään mitään ideaa siitä, miten juuri yleisurheilun katsominen ja kokaiinin käyttö liittyvät toisiinsa?

Oma teoriani on, että keihääntyöntö ja esteiden juoksu ovat niin loputtoman tylsiä lajeja, että jotain stimulanttia niiden kestämiseksi täytyy vetää.

Posted by Kari at 14.03.05 13:39

Comments

Oisko syynä se kun urheilijat vetää mömmöjä, niin kyllähän yleisönkin pitää saada päästä samoihin fiiliksiin.

Posted by: pni at 14.03.05 13:56

Kielletään yleisurheilu. Muuta vaihtoehtoa ei enää ole.

Posted by: J-Ko at 14.03.05 14:13

Urheilusta voisi tehdä Big Brother -tyyppistä viihdettä, erottaa atleetit kansasta paksuin muurein. Näin vältyttäisiin julkiselta kokaiinin kaupittelulta kun kaikki tapittaisivat jaloja urheilijanuorukaisia kotona pizzan ja kaljan ääressä.

Posted by: pni at 14.03.05 17:58

Tämä on nyt pikkujuttu Joensuussa ilmestyvässä maakuntalehdessä. Entäs jos Suomessa järjestettäisiin teknomusiikin MM-kisat. Ja tullin tiedustelupäällikkö sanoisi, että kisojen myötä ekstaasin katukauppa lisääntyy merkittävästi. IS joutuisi ottamaan käyttöön A0-koon lööpit, että saisi otsikot tarpeeksi isolla.

Kukaan ei ole minulle aiemmin kertonut yleisurheilupossen huumeongelmasta. Onneksi nyt kertoivat.

Kyllä tähän jotenkin pitää puuttua. Odotan vähintään huumekoiria stadikan porteille ja henkilöönkäyviä tarkastuksia lippuluukuille. Lapsille pitäisi myös koulussa kertoa yleisurheilun vaaroista.

Posted by: KariH at 14.03.05 18:42

Tämä muistuttaa sitä keskustelua jota käytiin Uusikaarlepyyssä 90-luvun puolivälissä kun tämä yksi suomen viimeisimmistä kuivista kunnista (=ei keppanaa maitokaupassa) oli viimeinkin antamassa periksi. Kaikenlaisia kauhukuvia visioitiin. Parhaimmasta päästä oli jonkun lehtikirjoitus siitä kuinka keskiolut maitokaupassa avaa ovet vahvoille huumeille.

Jos yleisurheilu on vaarallista niin on sitä sitten maitokauppakin. Raappiolla ovat. Molemmat. Onneksi on Alko.

Posted by: pni at 15.03.05 19:39

Mutta onhan Rakshitillä jutussaan sentään markkinatalouden lait hallussa. Pisteet siitä.

op

Posted by: op at 16.03.05 14:16

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)