« WTF HS? | Main | Näppärä konkretisointi teillä siinä »

helmikuu 03, 2005

WTF Tanja Karpela?

Kulttuuriministeri Tanja Karpela haluaa "törkysivujen esto-ohjelmat" kirjastoihin ja kouluihin koko maassa, kertoo sivunsa ainakin hetkeksi kuntoon saanut Helsingin Sanomat. Asiasta ei Karpelan mukaan ole tarkoitus säätää lakia.

Which is nice. Koska jos tästä asiasta pitäisi säätää laki, niin siitähän pitäisi käydä keskustelua ja asiaa ehkä jotenkin perustellakin.

Muutamia kysymyksiä: kuka ja miten päättää saittien törkyisyyden? Onko sama saitti törkyä Pohjois-Pohjanmaalla ja Mellunmässä? Eikö ministerillä ole tärkeämpää tehtävää?

No, onneksi tämä ei ole niin vakava asia. Mikäli filttereitä aletaan asennella laajemmassa mittakaavassa, leviävät myös ohjeet niiden ohittamiseen salamannopeasti. Itse asiassa: jos tällaista ryhdytään tekemään, annan kaiken tukeni Peacefiren kaltaiselle vapaaehtoistoiminnalle. Suosittelen Peacefiren "Miksi teemme tätä" -kirjoituksen lukemista kaikille suodatusta hyvänä pitäville tahoille, myös ministeri Karpelalle.

Posted by Kari at 03.02.05 14:22

Comments

Karpelan kommentti kuulostaa kuin Hitbackin mainoslauseelta: http://www.hitback.fi/

Samana päivänä pääministeri puhuu puheluhintojen korottamisen puolesta - tuotekehitykseen vedoten.

Johtopäätös: ministereillä on ollut seminaari jossa on pohdittu tietoyhteiskuntaa eri kulmilta ja nyt on aika ajaa lobbauksen myötä saadut älyttömyydet julkisuuteen.

Posted by: Numminen at 03.02.05 17:27

No, lähtisiväthän siinä Karpelan omatkin "seksikuvat" pois verkosta. Heti, kun tuo y.o. uutinen oli julkaistu, joku vääräleuka julkaisi K:n vanhoja apulehti-artikkeleita skannattuna verkkoon.
http://www.sunpoint.net/~mavijo/tanja.html

Voi tätä pahennuksen pahennusta.

via http://www.saatanan-saatana.tk

Posted by: Joy at 07.02.05 10:38

Tuo Peacefiren artikkeli on lähinnä tekopopulistista paskaa. Mutta kai silläkin joku leipänsä tienaa. Kyllä kirjastoihin ja kouluhin voi ihan huoletta filtterit pistää, maksakoon pornosurffailijat surffailunsa itse.

Ei voi ymmärtää tämmösiä KH-uunoja, mutta tätä se sananvapaus teettää.

Posted by: jay at 11.09.05 03:25

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)