« Karpela-seuranta jatkuu | Main | Kaikkimullehetitännenyt »

helmikuu 20, 2005

Harakka ja Tsiisus

Onnistuin vihdoin viimein katsomaan Timo Harakan vetämän Pressiklubi-ohjelman. Pahoittelen latteutta, mutta se oli vain ihan jees, vaikka kommentaattorit olivatkin hyvät, eli Hesarin Saska Saarikoski ja 7 päivää -lehden päätoimittaja Eeva-Helena Jokitaipale.

Ihan jees siksi, että keskustelijat eivät oikein jaksaneet pysyä media-analyysissä vaan valuivat koko ajan käsiteltävänä olevan asian kommentointiin. Sinänsä ymmärrettävää, kun aiheena oli niinkin kiihdyttävä asia kuin piispan avioero ja studioon oli vielä raijattu teinipappi, jonka kommentit osoittivat, että teologisesta tiedekunnasta voi valmistua ilman merkittävää henkistä elämää.

Eli enemmän terävyyttä, jooko? Ja analyysiä keskustelijoiden tuntemusten sijaan. Vaikka nyt viihdeohjelmaa tehdäänkin.

Ohjelman www-sivut ovat astetta paremmat. Hauska idea on panna raati lukemaan joka aamu Hesaria ja kirjoittamaan lukemastaan instant-arvion.

Ja kun nyt kirkollisista aiheista alettiin: mihin HS:n Viikkoliitteesta on häipynyt Tsiisus!-palsta? Ensimmäisessä uudistuksen jälkeen ilmestyneessä Nytissä tämä tv-ohjelmien pikakommentteja sisältänyt palsta oli, mutta ei enää tässä tuoreimmassa.

Posted by Kari at 20.02.05 20:42

Comments

Ohjelmat voi katso myös Realmediana arkistosta, eli www piste yle piste fi kautta pressiklubi .

Posted by: Tero Lehto at 26.02.05 17:43

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)