« Mieti ensin | Main | Aikuisten oikeesti »

tammikuu 16, 2005

Töissä tänään

Hesari on näemmä alkanut julkaista Kahviautomaatilla-nimistä kolumnia(€), joka on nimeään myöten kuin toisinto Ikuisesta kahvitauosta. Paitsi että Automaatti on asiallisempi kuin Tauko. Eli siis tylsempi. Mutta sellaista se on lehtien kanssa, ne eivät ole blogeja.

Työasiaa on luvassa myös televisiossa, kun Maikkari aloittaa tänään Diili-ohjelmansa. Alkuperäinen The Apprentice esitteli joukon hyvin puettuja ja uskottavasti psykoottista näytteleviä wannabe-pisnismiehiä. Saa nähdä, pystyykö kotimainen versio samaan.

Ennakkosuosikkin Suomen Donald Trumpin eli Jari Sarasvuon koulutusfirman työntekijäksi on tietenkin Juhana Helmenkalastaja. Juhanalla ja Jarilla on yhteistä ainakin keksitty sukunimi ja kyky tuottaa merkityksetöntä, mutta kuitenkin oudolla tavalla järjelliseltä vaikuttavaa tekstiä.

Posted by Kari at 16.01.05 17:47

Comments

Sitä "Helmenkalastajaa" pyöriteltiin sen verran näkyvästi jo ensimmäisessä jaksossa, että voisinpa vannoa, että hänen on käsikirjoitettu voittajaksi.

Tai korjatkaa jos olen väärässä, mutta ymmärtääkseni nämä kirjoitetaan voittajaa myöten loppuun asti valmiiksi.

Helmenkalastajaa näkyi ensimmäisessä jaksosssa muita enemmän, hänestä tuotiin eri puolia esille ja vielä erikseen lopussa kehuttiin miehen aktiivisuutta.

Posted by: Tero Lehto at 18.01.05 01:49

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)