« Ja voittaja on... | Main | Yksiristikaksi »

joulukuu 02, 2004

Hakupornoa

Joka blogin kestomeemi "Mitä hittoa te täältä Googlella haette?" on nyt myös Kari Haakana -blogissa!

Kovassa nousussa on jo pitkään ollut Kavkazcenter, jota koskevaa infoa tänne tullaan pyytämään harva se päivä. Tässä suora linkki, olkaa hyvä. Täällä ei asiasta ole paljoakaan, sori.

Kari+Haakana. No tämän olen valmis ymmärtämään, jotenkin. Pettymys lienee suuri, kun paljastuu, että kirjoittaja ei pelaa Espoo Bluesissa. Joka imee, vaikka siellä toinen Kari Haakana pelaakin. Huomatkaa: imennällä ja Kari Haakanan pelaamisella ei ole kausaliteettiyhteyttä.

Kari. Tätä ei pysty käsittämään. Mitä joku voisi hakea sanalla Kari? Paitsi tietysti Kenian maataloustutkimusinstituuttia. Mutta jos sitä haetaan, niin miksi mennään klikkailemaan Googlen listalla sijan 70. huonommalta puolelta löytyvää suomenkielistä linkkiä. Hey, I'm talking to you! Yes you, that guy that comes here from google.ca looking for Kari. You don't find it here, whatever it is. Give it up!

Ja kun nyt alettiin, niin täytyy listata pelottavia domaineja, joista tänne tullaan. Kari+Haakana -haku Orion.fi-domainista saa minut lääkekaapille tarkastamaan kaikki reseptilääkkeet. Mitä minulle on syötetty?

Kaikki ne kymmenet Sanoma.fi-domainista tehdyt sivupyynnöt pistävät aika ajoin miettimään, samoin vierailut joviaalista vero.fi-domainista.

Hieman helpommalla päästää Imatra.fi, koska se on varmaan äiti tai sisko. Com.au on Puustelli tai Anni ja Helsinki.fi:stäkin minulla on aavistukseni.

Kiitoksia kaikille. Pistäytykää toistekin.

Posted by Kari at 02.12.04 14:53

Comments

Rauhoitu, Kari. Meil on niin ku kaikilla huonoja hetkiä, persoonallisuuushäikkää ja silleen.

Harri

Posted by: harri at 02.12.04 22:02

Puhumattakaan niistä lukemattomista vierailuista IHklubi.comista ;-). Kauhea pettymys oli, kun et pelaakaan golfia. Kannattais vakavasti harkita.

Sirpa

Posted by: Tzirpis at 02.12.04 22:23

Ei ehkä kannata jälkikäteen kertoa sille google.ca:sta tulevalle tyypille, ettei se löydä täältä etsimäänsä kun ei se täällä enää toiste luultavasti käy. Internet ei ole sillain maaginen, että se kävisi jälkikäteen ilmoittamassa sille tyypille, että give it up.

Mut kyl nääkin tekniset seikat vähitellen selviää, don't worry. Eikun panic.

Posted by: Soopa at 03.12.04 11:24

Se kalifornialaistyyppi *on* käynyt täällä useita kertoja. Ja lisäkseen sillä englanninkielisellä osalla on ns. viihdearvo. Lähinnä itselleni.

Posted by: Kari at 03.12.04 14:40

Jaa siis ei, google.ca on tietysti Kanada eikä Kalifornia.

Posted by: Kari at 03.12.04 14:57