« Kauhujen halli | Main | Kirjoittajanne avautuu ylipitkästi Ylestä »

marraskuu 02, 2004

Suurin suomalainen on tieteski se pisin! Vitsi! Tajuutsä? Pisin on niinku suurin! Hehe!

Juuri kun on päästy eroon Suuresta Seksikeskustelusta, on Blogoslavian raukoilla rajoilla käyty vääntämään Suurta Suurin Suomalainen -keskustelua, jossa inistään Yleisradion järjestämästä suurhenkilöohjelmasta (os. BBC). Esittelemme toimijat.

Punaisessa kulmassa koulukunta "Väärin valittu!". VV:n kärkenä on, että finalistijoukko on suurmiehiksi ja -naisiksi kelpaamatonta porukkaa. Näkyvimmin asialla: Sedis. Odotettavissa oleva vasta-argumentti: "Martin Luther Kingkin kävi vieraissa, mutta eikö se nyt ole aika merkittävä henkilö, kuitenkin?"

Vihreässä kulmassa koulukunta "Miesnatsit asialla!". MA-edustajien mielestä ohjelma ja äänestys ovat jälleen yksi esimerkki maskuliinis-perkeleellisestä salajuonesta, jonka tarkoituksena on naisten mollaaminen. Näkyvimmin asialla: Isosisko. Odotettavissa oleva vasta-argumentti: "Naiset ne ovat nämäkin äänestysvalinnat tehneet, tai jättäneet tekemättä.

Sinisessä kulmassa koulukunta "Mitä välii (vaikka kuitenkin on välii)". MV(VKOV)-koulukunnan edustajien mielestä koko show on merkityksetön, mutta vaikka se on merkityksetön, on se silti jotenkin niin ankee, että sillä on kierolla tavalla merkitystä. Näkyvimmin asialla: Skitso-Janne. Odotettavissa oleva vasta-argumentti: "TV:n saa pois päältä".

Pelistä puuttuvat vielä seuraavat joukkueet: "Miesten yliedustus on seurausta loogis-rationaalisen maailmankuvan ylemmyydestä!", "Äänestystuloksia on näpelöity!", "Britit äänestivät fiksummin!" ja "Miksi X ei ollut ehdokaslistalla?" (viimeisessä X:n paikalle peistataan jokin listalla ollut henkilö, jota bloggaaja ei kiihdyksissään ollut huomannut).

Läppäri mahan päälle ja popparit esiin, kohta räkä lentää!

Posted by Kari at 02.11.04 14:16

Comments

Kyllä tuo "Äänestystuloksia on näpelöity!" -blogi löytyy jo, ainakin jos Sektori lasketaan blogiksi. Kirjoitin aiheesta eilen: http://www.visakopu.net/weblog/2004/11/01/suuret-suomalaiset-aanestyksessa-vaalivilppia/

Posted by: Visa at 02.11.04 14:46

Musta Sektori on selvä uutissaitti; jotta tähän sarjaan pääsee mukaan, pitää itse piississä olla selvä mielipide. Kommenteistahan Sektorissa mielipiteitä löytyy joka lähtöön, mutta itse teksti oli ihan liian neutraali.

Posted by: Kari Haakana at 02.11.04 15:10

Kari,

TV:n saa pois päältä? Ei ymmärrä.

T. Median kyllästämää elämää

Posted by: Schizo-Janne at 02.11.04 15:44

Kuuluikos tämä postaus nyt sitten siihen "mitä välii?!?" koulukuntaan :-D

Posted by: samik at 02.11.04 16:30

Väärin valittu voi viitata myös kansan karttuisaan käteen. Niinhän se on, että jos ihmiset olisivat saaneet päättää, me asuisimme vielä kodassa. Muita lentäviä lauseita! Neuvostopanssarit merkitsivät Afganistanissa sivistystä.

Posted by: Sedis at 02.11.04 19:01

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)