« Tänään televisiossa | Main | Allo allo allo »

marraskuu 10, 2004

Olennainen esiin

TeliaSonera, tuo teletaivaan jättiläinen, lähetti tänään lehdistötiedotteen. Tiedote kertoi uudesta, kiinteään kuukausihintaan myytävästä palvelusta, joka sisältää "kaikki" langattomat yhteydet: gprs, hscsd, edge, umts ja wlan.

Hienolta kuulostaa: Soneran wlan-verkkoa Homerunia saa käyttää rajattomasti ja mukana tulee läppäriin työnettävä gprs/wlan-kortti ja 3G-kortti. Okei, tätähän voisi harkita! Mitäs tämä maksaa? Rullatirullati... "Homerun-palvelualueita on jo noin 800"... Rullatirullati... "TeliaSonera Connect on ensimmäisiä konkreettisia TeliaSoneran yhteispohjoismaisia mobiilipalveluja" Joojoo, mutta mitä se maksaa? Rullatirullati... "Myös hinnoittelu on yhtenäistetty". No sehän on hienoa, minkähintaiseksi? Rullatirullati... tiedote lopuu.

Siis: TeliaSonera tuo myyntiin tuotteen, jonka idea on juuri tasahintaisuus, mutta ei kerro mikä se tasahinta on.

Veikkaan, että hinta on pöyristyttävä.

Posted by Kari at 10.11.04 18:25

Comments

Täyttä Sonera-laatua. Lujaa laatua Sonera ...

Posted by: Schizo-Janne at 10.11.04 20:56

Useimmat IT- ja muut web-julkaisut julkaisevat lehdistötiedotteen enemmän tai vähemmän suoraan ilman hintojakin tms. "sivuseikkoja". Kaikilla on kiire ja laiskuuttakin esiintyy.

Vaan kyllä minä lähden meillä siitä, ettei tuoteuutisia julkaista lehdessä tai edes webissä ilman hintatietoja. Muutaman poikkeuksen olen tehnyt, jos palvelulle on mahdotonta antaa jotain konkreettista hintaa.

Tämän Soneran Connect-palvelun hinta on siis 110 euroa per työntekijä plus arvonlisävero. Ja meidän uutisessa hinta mainittiinkin:

http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=22251&tyyppi=1

Posted by: Tero Lehto at 13.11.04 14:41

Yhdyn näkemykseesi varsinkin laiskuudesta. Laiskuus ei kyllä tässä tapauksessa sijoittunut lehden toimitukseen, mikä on poikkeuksellista. Kyllä tuotteen hinta, kun se on helposti kerrottavissa, on yksi tuotetiedotteen avainasioista.

Apropos, 110 eukkaa kuussa + alv. Arvaukseni osui oikeaan.

Posted by: Kari at 14.11.04 19:42

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)