« Tiedote tulee kun tulee | Main | Suurin suomalainen on tieteski se pisin! Vitsi! Tajuutsä? Pisin on niinku suurin! Hehe! »

marraskuu 01, 2004

Kauhujen halli

Jossain syvällä Vantaassa (inessiivi tarkoituksellinen, toim. huom.) on pieni teollisuusalue, jolta löytyy pieni teollisuushalli. Sinne osaaminen on arpapeliä. Hallin piha on täynnä autoja, osa ihmisistä paikoittaa autojaan pitkin tienvieriä ja viereisten kiinteistöjen pihalle.

Halli itsessään on koulun jumppasalin kokoinen. Suurin osa siitä näyttää olevan normaalisti varastokäytössä. Nyt käyttö on eri.Halli on täynnä, siis täynnä, keski-ikäisiä miehiä ja naisia, jotka selaavat läpi myyntiartikkeleita, jotka ovat epämääräisessä järjestyksessä pitkin hallia. Improvisoituja kassoja on neljä, kassoille on pitkät jonot.

Huomaan olevani amatööri. Varsinkin naiset ovat tässä lajissa kykyjä, heidän silmänsä pystyvät kymmenien metrien takaa huomaamaan oikenalaisen tuotteen eikä heillä ole minkäänlaisia tunnontuskia repiä haluttua artefaktia heikommin motivoituneiden miesten epävarmoista käsistä.

Ja mitä täällä myydään? Lasten ulkovaatteita. Firma (jonka nimeä en enää muista) järjestää kerran vuodessa alennusmyynnin, jossa myydään Legon (joo, minäkin luulin, että ne tekevät vain rakennuspalikoita) haalareita puoleen hintaan. Vedenpitävät haalarit 40 eurolla on kieltämättä sopuhinta, mutta en kuvitellut sen saavan aikaan aivan tällaisia intohimoja.

Niin ja pikkujouluissakin olin. Muut ovat jo sanoneet kaiken sanomisen arvoisen. Kiitän silti kaikkia paikalla olleita, erityisesti Jannea ja Marjutia järjestelyistä. Ensi vuonna Messuhalliin!

Posted by Kari at 01.11.04 09:33

Comments

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)