« Olennainen esiin | Main | Mies kylmästä »

marraskuu 16, 2004

Allo allo allo

Käväisin Ranskassa.

Ensialkuun tosin näytti siltä, että en käväise. Olivat nimittäin juustoa syövät antautuja-apinat soittaneet Pariisista Helsinki-Vantaalle ja kertoneet, että heidän lentokentällään on sumua. "Joteeeen, pidetelkee konéttaaa siellá plätääällä nööin pyöölitöistää tyntiäää kynneees symy helitäää".

Koska numerotiedustelu ei pystynyt antamaan Orlyn lennonjohtotornin suoraa numeroa, en päässyt kertomaan Dupondille ja Dupontille, että osasto Kuhlmey laskeutui Immolan lentokentälle vuonna -44 sellaisessa sumussa, että etupotkuriakaan ei erottanut. Ja että sumu hälvenee siellä teillä kätevästi, kun nykäisette tornin ikkunan alalaidassa olevaa narunpätkää, joka rullaa sumun siististi ikkunan yläreunaan.

Ranskaan sittemmin päästiin ja perillä ranksalaiset näyttivät mistä kana pissii. Kyseinen kanan osa oli aseteltu näkyleivälle, jonka päällä oli myös hanhenmaksaa, parsaa ja viikuna. Polentassa oli liikaa öljyä, mutta ei voi oikein vaatia, että ranskalaiset osaisivat italialaisia ruokia tehdäkään.

Lehdistötilaisuus oli järkätty vaatimattomaan pensionaattiin nimeltä Geroge V. En tiedä, mitä Georget 1-4 ovat tehneet, mutta tämä vitonen on kyllä osannut hotellihommat. Lehtikullan määrä rakenteissa on kalkyloitu niin tappiin, että grammakin lisää romahduttaisi pytingin. Kaikki henkilökuntaan kuuluvat hymyilevät ja puhuvat ranskaa, mutta tekevät sen ystävällisesti, mitä voi pitää saavutuksena.

Asiapuolesta sen verran, että Dell ja Microsoft haluavat nyt, että palvelimissa ei pyörisi suurta määrää agentteja huolehtimassa softasta. Pitäisi mielellään olla aika rajattu määrä agentteja, oikeastaan vaan yksi. Arvatkaa ketkä sellaista tarjoavat? Olin kuulevinani vaimeita hurraahuutoja CA:n ja Tivolin konttoreilta.

Posted by Kari at 16.11.04 10:42

Comments

Mies on koko ajan reissussa!

Missäs välissä se lehti tehdään vai meinaatteko muuttaa konseptin matkailupainotteiseksi? Hih. Nimim. Kade

Posted by: Numi at 16.11.04 15:15

Elä kadehdi. Kuuden aikaan aamulla kentälle ryömiminen ja samana iltana puolenyön aikaan kotiin valuminen ei ole erityisen mieltäylentävää hommaa.

Posted by: Kari at 16.11.04 22:16

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)