« Kybersuomettumista | Main | Mustat helikopterit, part 2 »

lokakuu 15, 2004

Uutiskatsaus

On selvästi perjantai.

Ilta=Sanomain lööpissä kerrotaan Laura Voutilaisen avioliiton pelastumisesta "itämaisella seksillä" (ensimmäinen ajatus: onko Laura hoitanut itselleen japanilaisen fuck buddyn? Näköjään ei, kyse onkin jostain tantrapenetraatiosta) ja blogi-Panun uudesta hoidosta.

Hesarin nettisivujen tuoreiden uutisten otsikko meni tajuntaan ensin muodossa "Vaimo lakossa työturman vuoksi" ennen kuin lähiluenta paljasti uutisen ensimmäiseksi sanaksi valimon.

Posted by Kari at 15.10.04 11:40

Comments

Hitto. Olin juuri itsekin avautumassa Laura Voutilaisen ja Panun tapahtumissa Ilta-Sanomissa. Mutta K. Haakana ehti ensin. Damned!! Nyt pitää keksiä uutta blogattavaa ...

Posted by: Schizo-Janne at 15.10.04 13:05

Aika vinkeästi pistit. Oli pakko käydä kurkkaamassa, notta mitä se Turun lingvisti nyt on keksinyt. Vaan vanha elostelijahan se siellä pönötti. Hitto.

Posted by: mitvit at 15.10.04 13:33

Olen vakuuttunut siitä että Panu/Panu on jonkinlainen Jekyll/Hyde-viritelmä. Päivisin pehmeä-ääninen ja sulavakäytöksinen koko kansan katrihelenoita viettelevä YTM, öisin nuorten naisten faisistista pahuutta pauhaava ATM. Pick your poison...

Posted by: Kari at 15.10.04 13:47

Post a comment




Remember Me?

(you may use HTML tags for style)