« Otsikolla päähän | Main | Päivän kaukaasi »

lokakuu 20, 2004

Painotettu fraasiraja?

Yritin lukea Stokkan nettikahvilasta blogeja, mutta kahvilan koneisiin asennettu suodatinohjelma esti pääsyn muun muassa Skitson ja Mitvitin sivuille. Mikä onkin ihan hyvä, ei Stokkan asiakkaille ja muille lapsille kannata tuollaisia perversiota syöttää. Mutta Stokkan siivilään tarttui myös Top-lista 100 sijan jälkeen. Syy oli sama kuin edellä mainittujen herrojen kohdalla: sivuilla ylitettiin mystinen "weighted phrase limit". Jaahas.

Kahvilan laitteissa selaimena on Galeon. En tiedä mikä versio, mutta kylläpä on Firefoxiin verrattuna kökkö. Käyttäjäkokemusta voisi parhaiten kuvata sanalla kulmikas. Voi olla satunnainen (IE:hen tottunut) surffailija pulassa, kun moisella pitää nettikahvilassa toimia. Asiaa ei yhtään auta se, että ainakin Stokkan kahvilan selaimissa selaimen osoiterivi pitää View-asetuksista käydä itse napsimassa päälle. Pthui!

Posted by Kari at 20.10.04 22:08

Comments

Siis oonksmä nyt, vittu, jonkun filtterin mielestä saatana herkkämielisille ja muille psyykerajoitteisille sopimaton sanaseppo? Sehän on jumalauta parasta mitä mulle on koskaan tapahtunut! Saaks tästä jonkun diplomin?

Posted by: mitvit at 21.10.04 08:54

Joo, dibloomi tulee ensi kuun Stokkan kanta-asiakaslehtisen välissä.

Posted by: Kari at 21.10.04 10:59

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)