« Kissa | Main | Kavkazcenter-roundup »

lokakuu 18, 2004

Internet romahtaa (taas)

Hannu H. Kari on taas ollut jossain seminaarissa ja kaikkihan tietävät, mitä siitä seuraa: Internetin romahdus.

Tällä kertaa Kari on aiempia ennusteita täsmällisempi, sillä hän kertoo rysähdyksen tarkan ajankohdan. Netti menee nimittäin selälleen vuonna 2006. Pankaapa tämä Palmeihinne, jotta muistatte printata bookmarksienne sisällöt talteen viimeistään vuoden kuluttua joulukuussa.

Hmm, mitä muuta pitää muistaa? Sähköpostiviestinnästä täytyy ainakin siirtyä tekstiviesteihin (note to self: osta isompi muistikortti kännykkään). Mutta mitä näille blogeille oikein tehdään? Voisiko ajatella, että suurimmista taajamista varattaisiin isoja ilmoitustauluja, joille bloggaajat kävisivät liisteröimässä entrynsä? Helsingissä hyvä paikka olisi vaikkapa Suurkirkon kryptan seinä tai asematunneli. Anonyymibloggaajien pitäisi tietysti käyttää naamioita tai kuriireja.

Samaan aikaan toisaalla: Dell vaihtaa markkinointijohtajaansa jälleen ja Kimmo Sasi vaatii selvitystä Kavkazcenter-sivujen sulkemisesta. Kuinka huolissaan pitää olla, jos on samaa mieltä Kimmo Sasin kanssa? Onko tähän jotain lääkitystä?

Posted by Kari at 18.10.04 13:27

Comments

Ei tarvitse olla huolissaan. Et ole samaa mieltä Kimmo Sasin, vaan olet samaa mieltä Kimmo Sasin nimissä annetun tiedotteen kanssa. Sillä ei välttämättä ole mitään tekemistä Kimmo Sasin todellisen mielipiteen kanssa (jos siis niitä todelisuudessa edes on).

Populisti on populisti vaikka minkälaisessa tsetseenisympatiassa pestäisiin ...

Posted by: Schizo-Janne at 18.10.04 14:29

Ja jos ei internetsku romahda, olen varma, että se on Hannu H. Karin ansiota ja annan hänelle kaiken kunnian.

Varmaan kuulemme vuonna 2007 esityksiä, jotka alkavat "Varoitin internetin romhaduksesta vuonna 2004 ja varoitusteni ansiosta korjaavat toimet ehdittiin aloittaa ajoissa."

Ennakoivan varoituksen rauhannobel tälle miehelle, joka pelasti internetin. Tai siis tulee pelastamaan.

Posted by: Numi at 18.10.04 14:35

Skitso: kiitos helpotuksesta. Oireet ovat kyllä vakavia: minulla oli esimerkiksi viime viikolla yhtenä päivänä päälläni puku. Mutta ehkä tämä tästä.

Numi: tämä on vakava asia! Pitäisikö ryhtyä kokoamaan vpaaehtoisjoukkoja, jotka pysäyttävät professorin johdolla uhkaavan romahduksen? Näin saataisiin ainakin osakunnia tulossa olevasta ja sittemmin pysäytettävästä uhasta?

Posted by: Kari at 18.10.04 15:06

Jatkuuko suomettuminen? Onko se koskaan edes päättynyt?

Pitäkää se Kavkazcenter auki! Kyllä meidän suomalaisten on tiedettävä mitä maailmalla tapahtuu, tämä lienee itsestään selvää. Ei kai se posti tänne Suomeen kulje edelleen Venäjän kautta.

Menkää supon pojat vaikka kolkkamatikoita pyytämään, niistä saa hyvää kalasoppaa.

Posted by: Pertti at 14.11.04 01:18

Pitäisikö yliopistot ulkoistaa professoreita myöten(yksityistää)? Avohoito on suljettua edullisempaa. Ymmärrän kyllä.

Posted by: Kauppatiet Yo at 02.07.05 17:10