« Missä vaan, mutta ei *aivan* miten vaan | Main | Läpi vastusten »

syyskuu 08, 2004

Elisa heltyi

Kas, Elisa kertoo lahjoittavansa 5000 euroa SPR:lle Beslan-apun. Samalla haastavat muut operaattorit. Saa nähdä löytyykö muilta kanttia.

Posted by Kari at 08.09.04 21:40

Comments

Johan nyt. Joku Elisalla lukee Kari Haakanaa. :)

Posted by: kalamuki at 08.09.04 22:04

Kun yhtiö tekee lahjoituksen, on se toki hyvä asia.

Kun yhtiö tekee lahjoituksen - ja lahjoituksestaan tiedotteen, on syytä katsoa asiaa vielä vähän tarkemmin.

Tuo summa, suhteessa Elisan tulostasoon, on aika naurettava. Ihan ok, jos olisivat tuon kaikessa hiljaisuudessa tehneet, mutta tuon kokoluokan lahjoitus (suhteessa firman tulostasoon) JA tiedotteen tekeminen aiheesta, herättää ainakin meikäläisessä hieman ikäviä ajatuksia. Tiedottamista kun on paha erottaa markkinoinnista, ja jos markkinointi - edes välillisesti - sotketaan Beslanin kaltaiseen tapaukseen, niin...

Teinpä äsken omaan blogiini pienen postauksen aiheesta, mutta tulipahan nyt vielä kommentoitua täälläkin.

P.S. Karille pointsit mielenkiintoisista bloggauksista. Tästä sivusta on tullut vakioseurattavaa.

Posted by: Asmunder at 08.09.04 22:34

Niin, kyllä minäkin ensimmäisenä yritin kyynisesti saada selville yksittäisen tekstiviestin tuoton operaattorille, jotta olisin voinut jurmuttaa tuoton ja lahjoitetun summan suhteesta. Vaan kun en löytänyt tietoa.

Toki vaikutin varmaan on osittain Elisan julkisuuskuvan kiillottaminen. Mutta jos kiillottamisella saadaan myös uusrempaa hyvää aikaa, niin siitä vaan.

Kiitoksia kiitoksista.

Posted by: Kari at 08.09.04 22:57

Minä en vielä huomannut, että Elisan tiedote olisi ylittänyt missään uutiskynnystä. Ei tuollaista vain voi uutisoida, myötähäpeää tiedotteen lähettämisestä lähinnä seuraa.

Posted by: Tero Lehto at 09.09.04 08:10

Elisan lahjoitusta sivuttiin Iltalehdessä tai Iltasanomissa (ei voi muistaa kummassa) samassa jutussa jossa päiviteltiin tätä ketjukirjettä ja operaattorien tuloja tällaisista "hyvistä asioista". Omana juttunaan en ole tosiaan tainnut lahjoituksesta lukea mistään.

Posted by: No-One at 13.09.04 13:11

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)