« Minulla on tehtävä | Main | Keskustalaiset tyytyväisimpiä seksielämäänsä (mistä saa jäsenkirjoja?) »

syyskuu 28, 2004

Deus ex JSP

Hesari sai kunnallisvaalikoneensa auki. En jaksanut kauheasti yllättyä vihreiden ja Vasemmistoliiton hyvästä menestyksestä omassa testissäni enkä siitäkään, että sitoutumaton Keskustan ehdokas ei kauhean hyvin pärjännyt (kamaan, jos nimi on Cata*, ei voi kovin ihmeellistä menestystä odottaa).

Yllätys tuli sen sijaan sopivimman puolueen muodossa. Minulle sopivin on koneen mukaan Leppoisa lokakuu -niminen lista. Ikinä kuullutkaan. Listalla on kolme ehdokasta Helsingissä, joista yksi, Juuso Antero Takalainen on vastannut koneen kysymyksiin. Juuso on 19-vuotias tekn. yo, tällä hetkellä intissä.

Mitähän minusta kertoo se, että en kuitenkaan aio äänestää Juusoa?

* Bonus: Googlettamalla löytyvät Catan omat kotskasivut, jotka on ilmeisesti poistettu. Googlen cachesta löytyy kuitenkin Catan aloitussivun liki legendaarinen teksti: " Nämä ovat Cata Mansikka-Ahon kotisivut. Hetken kuluttua pitäisi avautua uusi ikkuna, jolla itse sivu on. Jos sivut eivät toimi, suosittelemme hankkimaan uudemman Internet selaimen." Siinäpä ehdokas Skitson vaalisarjaan...

Posted by Kari at 28.09.04 14:52

Comments

Catahan tuli tunnetuksi duetoimalla Samuli Edelmannin kanssa Levottomien tunnarin ja katosi sen jälkeen kuin tuhka tuuleen. Voi harmi sentään. Mutta nytpä tiedämme mistä Catan löytää! Jihuu!

Posted by: Marjut at 28.09.04 17:10

Joo, niin muistelinkin. Se tunnari on muuten kuuntelukelvoton juuri "Catan" "fraseerauksen" takia. Tulee mieleen oma sulkapallotekniikkani: ei pitäisi lähteä kikkailemaan millään erikoisuuksilla, kun ne kuitenkin menee pyrstölleen. Pysyttele perustekniikassa!

Posted by: Kari at 28.09.04 17:38

Vai notta vasemmistoa ja vihreitä, huh. Minulle vaalikoneet tarjoavat kokkareita ja ärkoopeetä. Ruotsin kielen fanaatikoita en äänestä, joten vaihtoehtoja ei paljon jää. (Mustalla listalla ovat myös kunnan palveluksessa olevat ja yli 50-vuotiaat.)

Posted by: Tero Lehto at 29.09.04 00:45

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)