« Suoramainontaa vai ei? | Main | Spåratietoa tekstarilla »

kesäkuu 07, 2004

Merkittäviä ongelmia

Miksi ihmeessä lehtien televisio-ohjelmalistausten tiedot on saksittu suoraan tv-yhtiöiden tiedotemateriaalista? Hesarillakin on töissä ties kuinka monta ihmistä arvostelemassa telsun tarjontaa, mutta arvostelut pannaan kiltisti omalle sivulleen. Ohjelmalistassa kerrotaan, että klo 21 alkava ohjelma "Verizombien pornokannibaaliyö" on liikuttava ihmissuhdedraama, ohj. Zoltan Allen (USA 1999). Ja viereisellä sivulla kerrotaan, että kyseessä on tyhjänpäiväinen efektimömmö. Koordinaatiota, prkl.

Mihin ihmeeseen Victorinox-veitsissä käytetään "yleiskoukkua" (multi-purpose hook)? Ko. osa löytyy esim. kuvan Mountaineer-mallista; se on tuo korkkiruuvin vieressä oleva terä. Terällä on myös nimitys "paketinkantaja" (parcel carrier). Mitvit?

Mountaineer.jpg

Posted by Kari at 07.06.04 12:42

Comments

Minä kantaisin sillä pakettia: muut terät tietty sisuksiin, koukulla paketin ympärillä olevasta narusta ote (paitsi ettei nykyään kukaan narupaketoi) ja linkkari on kätevä kahva. Pienihän tuo koukku kyllä on, mutta eipä narukaan paksua ole.

Muistan isomummulassa nähneeni säilytetyn "pakettinappuloita": röökin kokoinen puinen sorvattu palikka, jonka keskellä ura. Pakettinaru laitettiin lenkille ja sidottiin nappulan uraan, ja vot, oli kätevä kantaa.

Posted by: mea at 07.06.04 20:36

Tuota pakettikantoa vähän tuohon suuntaan arvailinkin. Mutta kun ei kukaan enää mitään narulla.

Mutta mitä muuta yleistä koukkukäytttöä muka voisi olla?

Posted by: Kari at 08.06.04 13:33

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)