« AY 247, sanoinko alas? Tarkoitin ylös! | Main | Käpylä-Mäntyharju »

kesäkuu 24, 2004

Kehitysehdotuksia ja kysymyksiä valtion juhannuskomitealle

- Minkä vuoksi halpaa ja kuivaa valkoviiniä ei voisi tankata Nesteellä tonkkaan samalla kuin bensaakin? Ysivitosen ja dieselin viereen Chardonnay- ja Sauvignon Blanc- pumput ja tankki täyteen! Taas olisi yksi ressi vähemmän.

- Miksi rasittavia sukulaisia varten ei perusteta rinnakkaistodellisuutta, johon ne voisi jussin ajaksi häätää? Vaihtoehtoisesti sinne voisi paeta myös itse.

- Jos kaikki pistävät nyt vuorokauden ajaksi autonsa tyhjäkäynnille, niin se varmaan nopeuttaa kasvihuoneilmiön kehitystä niin, että juhannuksen lämpötila nousee viisi astetta nykyisestä?

- Eikö Lusin suoralle voisi rakentaa sellaisia lentokentiltä tuttuja kuljetushihnoja? Jos ne liikkuisivat vaikkapa vain 20 km/h, niin 120 km/h valmiiksi ajava autohan liikkuisi silloin 140 km/h, mutta olisi edelleen teknisesti nopeusrajoituksen puitteissa! Ja ruuhka selviäisi paljon nopeammin!

- Nobelin rauhanpalkinto pitäisi myöntää sille noin 20 000 euroa maksavan perheauton valmistajalle, joka ensimmäisenä tarjoaa autonsa vakiovarusteina ilmastoinnin, DVD-soittimen ja ruudut takapenkille sekä ääntäeristävän ja luodinkestävän pleksin etu- ja takapenkkien väliin.

Niin että hyvää juhannusta teillekin. Seuraavan kerran päivitellään (voi herranen aika!) joskus viikon kuluttua. Ehkä. Jos vain jaksan pitää sepaluksen kiinni veneessä ja puukon tupessa tanssilavalla.

Posted by Kari at 24.06.04 10:10

Comments

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)