« Bussimatkalla on aikaa lukea | Main | ihmöm symtuuthhiole »

huhtikuu 16, 2004

Problem with Norah

Koska olen tällainen keski-ikäinen, nössö heteromies, pidän Norah Jonesista. Myönnän, että ulkomusiikillisilla tekijöillä voi olla merkitystä.

Niinpä lienee ymmärrettävää, että uusimman Helsingin Sanomain Viikkoliitteen Jones-juttu nyppi minua. Jutun clue (as it is) on se, että Jonesin Euroopan kiertueen pressitilaisuudessa toimittajilla ei ollut mahdollisuutta kysyä Jonesilta kysymyksiä suoraan. Ja että "haastattelu" kesti vain seitsemän minuuttia. Samantyyppistä ininää harrasti taannoin tv-toimittaja Bettina S. (kai sillä on sukunimikin?) samasta artistista.

No voi kauheeta. Tai siis.

Ymmärrän kolleegain tuskan. On pottumaista, että ei pääse tekemään omia, briljantteja kysymyksiä, joita kukaan ei ole koskaan älynnyt tehdä. Olen ollut siellä, olen tehnyt sen ja t-paitakin jaettiin. Mutta onko tämä shurnalistin kokema tuska niin merkittävä asia, että siitä pitää jutun pääasia? Että onko Norah Jonesin mediasuhde niin merkittävä asia, että siitä kannattaa tuollaisia merkkimääriä juttuun jauhaa? Vai onko kyse siitä, että mitään sen kummempaa kirjoitettavaa toimittajalle ei ole tullut mieleen?

Älkää saako minua väärin: gonzojuttuja on joskus kiva lukea, kun ne on kirjoitettu hyvin. Mutta tällaista löysäilyä ei oikein jaksa.

Posted by Kari at 16.04.04 19:05

Comments

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)